2 september 2022
19:00

Kroppefjäll/Frändefors

Referat: Bengtsfors IF - Kroppefjäll/Frändefors

När vi på fredagskvällen ställdes mot Kroppefjäll/Frändefors på Långevi så var det en match som såg ut som de senaste matcherna vi har gjort, vi äger mycket boll och skapar chanser via vårt eget spel. Det första målet kommer till efter att vi är först på bollen på KIF/FIFs inspark och Hanna Utter sätter fart mot mål, hittar in i straffområdet och spelar Frida Enarsson som säkert sätter bollen i mål, 1-0 38 minuten. Resultatet står sig i halvtid. Den andra halvleken är ganska lika den första, fast nu få vi flera farliga anfall och målchanser. I den 72 minuten får vi en hörna som Ebba Fransson lägger och Lina Olsson trycker in bollen i mål, 2-0. KIF/FIF skapar inte många farliga chanser under matchen, men i den 77 minuten får de en omställning som resulterar i mål,2-1. Nu kändes det som att det var match igen, men tjejerna i Bengtsfors visar på en moral av sällan skådat slag. De skapar nu fler chanser och låter inte KIF/FIF få chansen att kvittera. I den 90 minuten fastställer Ebba slutresultatet till 3-1 fram spelad av Kitty Niskanen. Nu blir det träning i nästa två veckor utan match. Nästa match är onsdag den 14 september kl 19.30 då gästar serieettan H E F Valbo Långevi. Välkomna!